Partners

Autoverzorging Nederland

Kent u nog dat gevoel, toen u voor de eerste keer in uw nieuwe auto stapte? Wij verzorgen uw wagenpark, privé auto of camper in optische staat. Dit doen wij met zeer veel enthousiasme en passie sinds 2010 vanuit Sneek en per november 2017 vanuit Emmeloord.Gezamenlijk kijken we hoe we uw voertuig het beste kunnen behandelen, wat u wilt en hiervoor nodig is. Wilt u weer met hetzelfde gevoel instappen en trots zijn op uw auto als toen u voor het eerst instapte? Breng dan een bezoek aan ons, wij hebben de koffie voor u klaar staan!

ASN Groep

Hebt u schade aan uw auto? Dan bent u bij ASN Autoschade op het juiste adres. Via de oranje button ‘direct afspraak maken’ kunt u zelf een afspraak maken bij een vestiging bij u in de buurt. Als u in de zoekbalk uw postcode of woonplaats invoert, kunt u het telefoonnummer van een ASN-vestiging vinden. ASN Autoschade staat voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van uw autoschade. Onze vestigingen werken efficiënt, zijn snel en uw tevredenheid staat vanaf begin tot eind centraal.

BOVAG

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Trend Lease

Trend Lease is de juiste partner, ongeacht de grootte van uw wagenpark of bedrijfssector. Trend Lease signaleert en reageert op het gebied van raamovereenkomsten maar ook voor het individuele contract. Natuurlijk stuurt Trend Lease bij waar nodig.

123Ruit.nl

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten). Met bijna 40 vestigingen van lokale autoruitspecialisten is SZA de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland! Met persoonlijke aandacht en kennis van zaken repareren en vervangen onze gekwalificeerde herstellers meer dan 501 ruiten per dag. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de administratieve afhandeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij.

Makelaardij Friesland

Een kantoor met een deskundige aanpak, een zeer gedreven instelling, het actiefste makelaarsteam van Friesland. Actief en creatief om meer kopers en verkopers te bereiken, zodat wij jou effectief bij verkoop, aankoop of taxatie van dienst kunnen zijn. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. De kracht van Makelaardij Friesland Weten wat er speelt, in de woningmarkt en bij jou als aankoper of verkoper. Door kennis en ervaring te delen kunnen we een overeenkomst aangaan die goed voelt en realistisch is. Persoonlijke dienstverlening dus in samenspraak met jou. Samen halen we er alles uit wat er in zit! Daarin zijn wij deskundig, gedreven en creatief. Makelaardij Friesland weet wat er leeft, in de mens en in de prijs! Dat is onze kracht!